Кои сме ние

За нас на кратко


Bauerfeind Движењето е живот.

Мисија

Оваа едноставна реченица е одраз на нашата бизнис филозофија: набавка на соодветни терапевтски производи кои ке ги направат луѓето повеќе мобилни. Нашите производи се резултат на примената на стручно знаење и тимска работа, врз основа на иновациите и детален маркетинг концепт. Нашата цел е долгорочна и успешна соработка со крајните корисници, медицинските професионалци и партнери.

Импресиум

BAUERFEIND д.о.о.
Голешка 20
Човечки ресурси – 10020 Загреб

Телефон +385 (0) 1 6542 855
Факс +385 (0) 1 6542 860
Е-маил: info@bauerfeind.hr

ЕДБ: 05769955462

Дизајн и реализација:

www.as-zen.com

Сите информации објавени на нашата веб страница се внимателно проверени. Сепак, можно е некои податоци да се во меѓувреме промените. Ние не можеме да гарантираме дека податоците се актуелно во секое време, комплетни и целосно точни.

Историја и факти


Од семејна компанија до меѓународно оперативни група на компании

Германско-хрватската фирма BAUERFEIND д.о.о. својата активност ја започнува во 1994 спојувањето на германската компанија “Медикус” и хрватската компанија “Матеа”.

Новоформираната компанија “Медикус Матеа” д.о.о. под кое име работела до крајот на 2002 година, кога стана дел од германската групација Bauerfeind АГ и го променува своето име во BAUERFEIND д.о.о.

Седиштето на компанијата во Хрватска е во модерен-бизнис центар за рехабилитација на површина од 1500 м2 во едно Загребско предградие Блато.

 aufbau_historie_1949
 genutrain_historie_1981
 historie_logistik_2003

 

2013 Факти

Некои интересни факти за Bauerfeind


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!