Конвенционалните производи за рана грижа

MEFIX
маскирање лента за прицврстување облоги, облоги, катетри, cannulae
MEPORE
лепило слој, идеално за рани со ниски секреција
-MEPORE УЈП
samoljrpljiva водоотпорен обвивка
-MEPORE Film-
транспарентен, лепило полиуретан филм
-MEPORE IV
транспарентни лепило слој IV КЈА овозможува измена гасови
-MEPORE Film-
самолепливи абсорбента слој кој им овозможува на кожата да дише
MESOFT
облоги од неткаени
-MESORB-
рана преливи velokog апсорпција
-TUBIFAST-
еластичен завој тубуларна

Рана преливи

-MEPITEL-
силиконски МАТ за рани
-MEPITEL TRANSFER-
Мека силиконска облога за пренесување на секрети
-MEPILEX-
силиконски абсорбента поставата
-MEPILEX HEEL-
силиконски абсорбента облоги за петто
-MEPILEX литература
тенки силиконски обвивка
-MEPILEX гранични
силиконски лепак слој, со заштитна водоотпорен филм
-MEPILEX ГРАНИЧНО-SACRUM-
силиконски лепак слој со отпорен на вода филм за областа сакрум
-MEPILEX ГРАНИЧНО литература
маскирање тенки силиконски постава, со водоотпорен филм
-MEPILEX Аг
антимикробна силиконски лепило слој со додавање на сребро (Ag)
-MEPIFORM-
силиконски слој за третман на лузни
-MEPITAK-
силиконски ленти за фиксација
-HYPERGEL-
hypertonični гел со 20% раствор на натриум хлорид, отстранување на некротични депозити
-NORMLGEL-
изотоничен гел со 1,9% натриум хлорид забрзува зараснување на рани
-MESALT-
поставата за чистење рани со натриум хлорид
-MELGISORB-
алгинат облекување е високо апсорбирачки
-MELGISORB Аг
многу абсорбента антимикробна алгинска слој со додавање на сребро (Ag)

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!